Sunday, May 6, 2012

Kek In Jar ... versi zedabakery...

Kek In Jar...???? apa tu...
Itulah persoalan masa Kak Ida mula dengag pun... lepas sembang ngan kawan-kawan.. ooo.. tahulah..
So.. masa lapang yang ada malam tadi selepas siapkan bluberry cheese tart dan laici cheese cake yang di order oleh my dear brother... kak Ida cuba la buat kek ni...

Kek In Jar... versi zedabakery...... hanya rm6/botol

Layer kek, blueberry filling, kek, dan cheese yg sedaaappp....

akhirnya... apa yang ada di dapur.. kak Ida siapkan lah...
Sebenarnya.. kelas Cake In Jar ni, kak ida baru nak p next week... tapi.. memandangkan jar-jar ni dah ada di rumah.. so Kak Ida try jer laa..
Masuk ja apa yg ada di dapur ngan dlm peti ais tu... ikat reben yg ada.. dan camca putih... x sempat nak cari yang colourfull nya camca... ermmm...ada juai ka??? rasa-rasa mcm pernah lihat.. tapi di mana yaaa???? heheheeee...
Ok.. kalau kawan kawan nak bagi utk gift hari Guru ke, apa ka... boleh order ngan Kak Ida... hanya rm6 ja sebotol...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment